Sport

Úgy gondolom, hogy a sportot életünk szerves részének kell tekintenünk. Azon kívül, hogy a sport örömet okoz, közösségi elfoglaltság, és egészségünk megőrzésének fontos eleme. Az alábbi oldalakon a sporttal kapcsolatos örömömet és élményeimet osztom meg veletek

A 2000-es években intenzív sportolásba kezdtem. Fociztam is, de a térdeim nem bírták a terhelést a kemény pályán és lelassultam.

Zene 01

  • Gyerekkoromban anyukám énekelt nekem. Az óvodában és az általános iskolában is szívesen énekeltem, sőt még énekkarba is jártam egy ideig. Általános iskolában volt egyszer egy vizsgálat, hogy a hangmagasságokat mennyire hallom és ott jól szerepeltem.
  • 1976-ban éppen elkezdtem a gimnáziumot, amikor bátyám leszerelt a katonaságtól és vett magának egy akusztikus gitárt. Én tanultam meg rajta játszani.

6.05. Objektumok Javascriptben

A javascriptben az objektumok más objektumokból és változókból épülhetnek fel.

Az objektumokban tárolhatunk értékeket. ezeket tulajdonságoknak hívjuk (property)

Az objektumoknak vannak hozzárendelt függvényeik. Ezeket mint más nyelvben is metódusoknak hívjuk.

Objektum létrehozása tulajdonságokkal

Vannak beépített objektumok, de mi magunk is létrehozhatunk objektumokat. Saját objektumok létrehozásakor két lépést kell megtennünk:

Elkészítjük az objektumot létrehozó függvényt:

A C# tanítása

A C# programozási nyelv tanításához sokan, sok féle könyvet adtak ki.

A C# programozás tanítása során Reiter István által írt C# programozási nyelvet használtam tankönyvnek ( Letöltés innen ), de nem a könyv szerint haladok.

Jónak találom még Illés Zoltán által írt és a JOS kiadó által kiadott C# tankönyvet is. (Letöltés innen)

Oldalak

Subscribe to Fábián Zoltán RSS