Hibaüzenet

Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in _songbook_convert_row() (line 182 of /var/www/clients/client9/web22/web/fw/sites/all/modules/fz_songbook/fz_songbook_substitute.inc).

Hogyan születik egy mítosz, egy HOAX, egy álhír!

Kedves Olvasóm!

A fiam még kb 4 éves lehetett, amikor egyszer közölte velem, hogy úgy érzi magát, mint egy zurziba! Fogalmam sem volt róla, hogy mit is akart, de a szó megmaradt bennem és évek múlva a család sok mindenre azt mondta, hogy olyan vagy, mint egy zur-zi-ba. Ez egy zur-z-iba. Akkor használtuk ezt a kifejezést, amikor valami nem jól sikerült, nem éreztük jól magunkat, rondák, kócosak voltunk. Bármi lehetett Zur-ziba.

Az Első Ember - filmkritika

Az Első Ember Neil Amstrong pályafutásáról szól. A film hosszú, nagyon hosszú. A filmben alkalmazzák a hosszú, lassú és csendes részeket a hangos és feszült rövid szakaszokkal. Persze a történet érdekfeszítő, de.... ott van a de. Talán jobb lett volna egy órával rövidebb filmet készíteni. Gosling hitelesen játszik, a többiek csak mellékszereplők. Nincsen különösebb szerepük. Neil Amstrong talán tényleg ilyen volt. A munkáját hidegen, profi módon végezte.

Kőbánya Blues Band életérzés

A Kőbánya Blues Band a 40+ emberek szórakozását nyújtja. Azok hallgatják szeretettel, akik az elmúlt ifjúságukat érzik ebben a zenében. Ez nem csak Deák Bill Gyulát, hanem a P. Mobilt, Piramist és más zenekarokat is jelent. A '70-es '80-as és '90-es évek zenekarait, zenéit. Egy letűnt kor emlékeit.

Van-e ennek a zenének a jelenkorban létjogosultsága?

Csaló csajok - filmkritika

A filmben Anne Hathaways és Rebel Wilson viszik a prímet. Mellesleg az IMDB-n a méltó 5,3-as értékelést kapta. Könnyed nyár esti szórakozás. Ha a teljes család elmegy papa-mama-két gyerek legalább tizenévesek, akkor lehet érteni. Az elején jó a belépő és folyamatosan vannak benne poénok. Sajnos a filmben vannak üresjáratok, amelyeken majdnem elaludtam, de aztán egy-egy poén felébresztett. Rebel Wilson hozza benne a kissé bunkó rafkós amerikai luvnya formát. A rendező kihasználta a benne rejlő helyzetkomikumos lehetőaségeket.

Oldalak

Subscribe to Fábián Zoltán RSS