101. Eltalált

Boszorkány eltalált

( Életkép, semmi valóság. Vonzom a gyerekeket. Az a stratégiám, hogy nem gügyögök velük. A gyerekek nem hülyék, csak kicsik. Érdeklődők. Ha nem foglalkozom velük, akkor kíváncsiak lesznek és ők jönnek oda hozzám. )

Eltalált (2013)

FZ (2013)

Kulcs: E
Tags:fz_szamokFabionMusic
Idő:3:17
Music path:01_Eltalalt.mp3
Intro
E4E          D4D
 Elromlott a kocsim, gyalog kellett mennem,
E4E          D
 egy kis boszorka eltalált
E4E          D4D
 Bambán álldogálva a piszkos járda szélén
E4E       D
 rámfröccsent a sár
Refrén
A D H E Eltalált! A könnycsepp eltalált! A D H E Mosoly villant fiatal arcán A D H E Megtalált! Boszorkány megtalált! A D Könnyes mosoly...( kedves arcán )
Megbotlott a kis hölgy, pengevékony szájjal, véres térddel újra felállt A megállóban néhány szürke arcú ember a hetes buszra várt Refrén Eltalált! A könnycsepp eltalált! Mosoly villant fiatal arcán Megtalált! Boszorkány megtalált! Könnyes mosoly...( kedves arcán ) A járműn zötykölődve, suttogva meghallottam Kelenföld, buszvégállomás A sofőr mögött ülve, hosszú szőke hajjal huncut pillantás Eltalált! Boszorka eltalált! Mosoly villan piros ajkán Megtalált! Boszorka megtalált! A D H E Mosoly villan piros ajkán g# h c# g# h f# e E9 A könnycsepp eltalált (tetszőleges név) g# h c# g# h f# e Emaj7 A könnycsepp eltalált g# h c# g# h f# e G0 A könnycsepp eltalált csak vár Versére gitár szóló Refrén