Talk show - Late Night

Ez a film műanyag. Műanyag a környezet - ismeretlen amerikai nagyváros, talán Hollywood egyik TV műsort előállító kis cégének vezetője, főnöke, házigazdája, sztárja, Katherine Newbury ( Emma Thompson ) válságba kerül. A válság lényege az, hogy unalmas a műsora, aminek szórakoztatónak és humorosnak kellene lennie, de már nem az és meg akarják szüntetni a műsort. A legfőbb másik főszereplő Molly Patel ( Mindy Kaling ) indiai, kicsit csúnyácska - az amerikai viszonylatban persze - csajszi roppant tehetséges és kimondja mindazt, amit más nem mer. Persze a végén minden jóra fordul, még akkor is ha vannak közben kissebb nagyobb problémák.

Ez a műsorfajta már jó régóta létezik Magyarországon is, de szerintem nem túlságosan jött be a nagy népnek - nekem semmiképpen. Vicceket írogatnak olyanok, olyanoknak akik egyébként nem túl viccesek. Vendégeket hívnak, hogy piszkálhassák, cikizhessék őket. Persze vannak, akiknek ez az életük.

A témaválasztás azért megfelelő áthallásokkal akár itthon is elmenne. A film nem túl sok helyen játszódik, tehát kifejezetten kis költségvetésű. Zene szinte nincsen. PErsze van. de mégsincsen - szerepe nincsen. A film ritmusa megfelelő, érdekfeszítő, ha már beleéli valaki magát. Utána meg a vízözön...