401. Dodi király / Jani Király

Dodi Király / Dodi King

Ez a dal kétféle szöveggel készült el.

401 - Dodi király / Jani Király

FZ (2022-2023) - Frank Zappa - Bobby Brown

Tags: fz_szamokNew age
Key: C
Music path: https://fzolee.hu/fw2/sites/default/files/photoalbum/New_Age/401_DodiKiraly.mp3
Music path: https://fzolee.hu/fw2/New_Age/401_JaniKiraly.mp3
1.verse
D
Én vagyok Dody Kiraly
Bm
A bölcsiben a legnagyobb sztár
  Em7
A pelenkám tiszta és fényes
A
A külsőmre vagyok mindig igényes
2.verse
D
Apám fia vagyok nem vitás
Bm
Nagy dumás meg valami más is
Em7
Bosszantom az anyámat ártatlan kéjjel
  A
A Bulikat nyomom minden éjjel
Refrén
G Istenem az élet édes kín F#m Bm Az arcom mindig rózsaszín Em7 A Komisz kis kölyök leszek A És gazdag, gazdag, sikeres leszek...
Gazdag gazdag gazdag gazdag... 3.verse D Az emancipáció nem álom Bm igaz fiút várt a családom Em7 Egy szőkét megismertem azóta A Lányra nem mondom, hogy idióta 4.verse D Megtanított, hogyan öltözzek fel és azt Bm a színpadon hordani hogyan kell Em7 A lelke dalolt és énekelt, A de engem a teste is érdekelt Refrén
G Istenem az élet édes kin F#m Bm Kilátásom rózsaszín Em7 A de a kék szín jobban áll A Pasi vagyok és nem kislány (pasi vagyok és vadkan vagyok)
5.verse D A csillogó rugikat megvetettem, hiszen Bm mindig is színpadra készültem, de egy Em7 játszótéren nyomom A A haverokkal csak homokozom 6.verse D Egy barátommal - ne értsél félre Bm Sokat járunk a játszótérre Em7 Órákig építjük a homokvárat A A londoni Wembly magára várat Refrén G Istenem az élet édes kín F#m Bm A kilátásom rózsaszín Em7 A Amit akarok megteszem A sikert maminak köszönhetem G Istenem, az élet fantasztikus F#m Bm Apukám egy gitár fanatikus G A A nevem Dody Király! A holnap már a csúcson talál G A A nevem Dody Király A holnap már a csúcson talál G A D . .
Jani Király!!!!
D Bm Em7 G .... .... .... .... Verse 1. D Itt van nektek Jani király! Bm Az utcában a legnagyobb sztár Em7 A verdámon alma, a mosolyom széles A A külsőmre vagyok mindig igényes Verse 2. D Apám fia vagyok nem vitás Bm Nagy dumás és, valami más is Em7 Futtatom a lányokat nappal és éjjel A A bulikat nyomom ártatlan kéjjel Refrén G Istenem, az élet édes kín! F#m Bm A kilátásom rózsaszín Em7 A Komisz egy kölyök vagyok de gazdag, gazdag, sikeres nagyon (Gazdag, gazdag, gazdag, gazdag ...) Verse 3. D Az emancipáció nem álom Bm Igaz leányt várt a családom Em7 Egy szőkét megismertem azóta A Lányra nem mondom, hogy idióta Verse 4. D Tanítgatott hogyan öltözzek fel és azt Bm az utcán viselni hogyan kell Em7 A lelke dalolt és énekelt A de engem csak a teste érdekelt Refrén G Istenem, az élet édes kín! F#m Bm A kilátásom rózsaszín G A bár a kék szín jobban áll Em7 A Fiú vagyok és nem kislány (Pasi vagyok, egy vadkan vagyok) Verse 5. D A legmenőbb cuccokat megvettem Bm A nagymenők közé készültem Em7 A de most egy külvárosban nyomom A Ez a gettóm, ez a homokozóm Verse 6. D Egy barátommal - ne értsél félre Bm Visszük az anyagot a játszótérre Em7 Óráig építjük a homokvárat A Az igazi siker magára várat Refrén G Istenem az élet édes kín F#m Bm A kilátásom rózsaszín Em7 A Amit akarok megteszek G Egy gitárt (kocsit) magamnak köszönhetek G Istenem, az élet fantasztikus F#m Bm Apukám menő politikus G A A nevem Jani Király! A holnap is az utcán talál G A A nevem Jani Király A holnap is az utcán talál G A D .. ..