Sport

Sport, mozgás

Úgy gondolom, hogy a sportot életünk szerves részének kell tekintenünk. Azon kívül, hogy a sport örömet okoz, közösségi elfoglaltság, és egészségünk megőrzésének fontos eleme. Az alábbi oldalakon a sporttal kapcsolatos örömömet és élményeimet osztom meg veletek. A 2000-es években intenzív sportolásba kezdtem. Fociztam is, de a térdeim nem bírták a terhelést a kemény pályán és lelassultam.

A figyelmem a tenisz irányába fordult. Egyetemista koromban már ütögettem, de aztán nem volt partnerem, míg 2000 környékén bevettek egy csapatba és elég gyorsan - pár év alatt - elfogadhatóan kezdtem játszani az ő szintjükön. 2015-től elkezdtem edzőhöz járni, de ez egy más történet.

Először 1987-ben volt síléc a lábamon. Sátoraljaújhelyen egy rövid kis pályán gyakoroltam két napot, majd elmentünk a Chopok-ra síelni. Persze rosszul ment.

Utána 2004-ig nem láttam síelőket közelről, de szerettem volna mindig csúszkálni.

2010-ben a Petrik SZKI sítáborába elmentem és onnan minden évben megyek síelni, többször is évente. Ez igazi szerelem. Mivel elég jó tanáraim vanak, ezért tűrhetően megtanultam ezt a sportot is.